📍Корисні розширення для Google Chrome

Корисні розширення для Google Chrome 

Веб-магазин браузера Google Chrome

Google Chrome пропонує безліч безкоштовних додатків на будь-який смак. З їхньою допомогою можна створювати документи, редагувати світлини та відео, спілкуватися та навіть влаштовувати свята. Вони швидко встановлюються, не займають місце на диску комп’ютера та завжди доступні. Немає потреби одночасно відкривати декілька програм – усе закріплено у панелі запуску браузера.  До речі, додатками можна користуватися на будь-якому гаджеті, де встановлений Google Chrome. 
1. Сканер Qr кодів
За допомогою QR-кодів можна урізноманітнити навчальний процес наступним чином:
-кодування посилань на домашні завдання чи практичні роботи (наприклад, якщо їх виконання передбачає використання гугл-форми, гугл-диску тощо);
-проведення квесту, підказки до кожної схованки якого будуть зашифровані у вигляді відповідного QR-коду;
-розміщення коридорами школи відповідних кодів, кожний з яких буде містити посилання на непересічні факти, цікаві статті тощо;
-розміщення кодів на підручниках чи книгах у бібліотеці з посиланнями доступу до електронної версії відповідного видання.
А даний додаток допоже вчителю - створити QR код, а учням - їх швидко зчитати

2.Сustom Cursor for Chrome

Цей плагін може стати класною фішкою для онлайн-уроків. З його допомогою звичайний курсор можна змінити на чудернацьку фігурку: починаючи від милого сірого котика чи іншої тваринки до світлового меча Дарта Вейдера.

Плагін має велику бібліотеку, курсори в якій відфільтровані за темами. Окрім того, кожен охочий може додати власні ідеї зображень. Для цього необхідно завантажити ілюстрацію на прозорому фоні розміром 128х128 пікселів.

3.AdBlock Plus


Блокувальники реклами блокують дратівливу, нав’язливу (і потенційно шкідливу) рекламу та спливаючі вікна на таких сайтах, як YouTube, Facebook, Twitch та інших ваших улюблених веб-сайтах.

Adblock Plus це безкоштовне розширення для блокування реклами для Chrome, яке запобігає стеженню за вами та забезпечує вашу конфіденційність в Інтернеті. Ця програма також блокує деструктивну та потенційно шкідливу рекламу, яка може ховатися в рекламі на веб-сайтах.

Коментарі